Telefonu Hızlandıracak 5 Android uygulaması -->

Telefonu Hızlandıracak 5 Android uygulaması

Günümüzde akıllı telefon kullanımı gittikçe artmaktadır. Akıllı telefon kullanımı artarda uygulamalar artmaz mı? Artar tabiki. Kullanıcılar onu indiriyim bunu indiriyim derken telefonlarını oldukça yavaşlattılar. Bir Akıllı telefona baksan enaz 5-6 uygulama bulunmakta. Bununla biter mi? Tabiki hayır, yüzlerce virüs bulunmakta telefonlarımızda. Peki bunun için neler yapmalıyız? Telefonunuzu hızlandırabilcek 5 uygulama;





DU Speed Booster

Tek bir dokunuş ile telefonunuzun  mevcut hızını %70 e kadar arttırabiliyor.Bu uygulamanın diğer bir özelliği  ise gereksiz dosyaları silmesi. Oldukçada büyük bir indirme sayısı olması içinizi rahatlatacakdır mutlaka. Vede şahsen kendim bu uygulamayı kullanıyorum. Oldukça verimli ve başarılı bir performans aldım.

Greenify

Greenify
Vaadettiği diğerlerinden farklı Greenify sizin arka planda açık bıraktığınız uygulamalarıda kapatıyor.Eskiden root cihazlarında bulunan bu uygulama artık herkez tarafında indirilebiliyor. Ve de çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir uygulama. Oldukça da hızlı olması ile bilinmektedir. Bir çok arkadaşım da bu uygulamayı kullanmakta.



SD Maid 
SD Maid
Aslında uygulama ekranına girenler bu uygulamanın ne olduğunu anlayacaklardır.Sd maid telefonunuza kuracağnız sanal hizmetcidir. bize faydası olmayan sistem dosyalarını bizim için tutar.Ancak bu uygulamalar  cihazımızda yer kaplamaz.



Smart Booster

Smart Booster
Du speed boostere gibi tek bir dokunuşla telefonunuzun hızını %60 a kadar arttırabiliyor.5 milyon indirmesi bulunan  uygulamada sd kartınızıda temizliyor. Aynı zamanda cacheyide hızlı bir şekilde temizliyor. Bu uygulamanında indirme sayısı oldukça fazladır.



Android Assistant 

Android Assistant

Android Assistant ile cihazınızın tehnik detaylarını görebilir ve sisteminizi düzenleyebilirsiniz ve temizleyebilirsiniz dosyalarınızı hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Ve dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. üstelik dosyalarınız apk dosyası olarak kaydedilir.
  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam